klientdrift

Effektiv administrasjon av klientmaskiner er essensielt for å sikre produktivitet og sikkerhet i en bedrift. Vi tilbyr omfattende klientdriftstjenester som gir din virksomhet optimal ytelse og minimal nedetid.

 

Datalink klientdrift

Oppsett og Konfigurasjon:

Vi tar oss av hele prosessen med oppsett og konfigurasjon av dine klientmaskiner, inkludert stasjonære PC-er, bærbare datamaskiner og mobile enheter. Dette inkluderer installasjon av operativsystemer, nødvendige drivere og programvare, samt tilpasning av innstillinger etter dine spesifikke behov.

 

Programvareadministrasjon:

Med våre tjenester for programvareadministrasjon sørger vi for at alle dine klientmaskiner har oppdatert og lisensiert programvare. Vi håndterer installasjon, oppdatering og avinstallering av programvare, og sørger for at dine systemer alltid har de nyeste sikkerhetsoppdateringene og funksjonene.

 

Sikkerhet og Antivirus:

Vi implementerer robuste sikkerhetstiltak for å beskytte dine klientmaskiner mot virus, malware og andre sikkerhetstrusler. Dette inkluderer installasjon og vedlikehold av antivirusprogrammer, brannmurer og andre sikkerhetsløsninger, samt regelmessig overvåking og skanning for å oppdage og eliminere trusler.

 

Fjernadministrasjon og Support:

Vår fjernadministrasjonstjeneste gjør det mulig for oss å administrere og feilsøke dine klientmaskiner eksternt. Dette sikrer rask respons og løsning av problemer uten behov for fysisk tilstedeværelse. Vi tilbyr også brukerstøtte via telefon, e-post og fjernstyringsverktøy for å hjelpe dine ansatte med tekniske utfordringer.

 

Oppdateringer og Vedlikehold:

Regelmessige oppdateringer og vedlikehold er avgjørende for å sikre optimal ytelse og sikkerhet på dine klientmaskiner. Vi sørger for automatiserte oppdateringer av operativsystemer og programvare, samt regelmessig vedlikehold for å identifisere og løse potensielle problemer før de påvirker driften.

 

Sikkerhetskopiering og Gjenoppretting:

Vi tilbyr sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjenester for å sikre at dine data alltid er beskyttet. Med automatiserte sikkerhetskopier og rask gjenoppretting kan du være trygg på at dine kritiske data er sikre, selv i tilfelle av systemfeil eller datatap.