PC lab

oppsett av enheter

Vi tilbyr omfattende systemoppsett for både nye og eksisterende datamaskiner. Dette inkluderer installasjon og konfigurering av operativsystemer, nødvendige drivere og programvare, samt tilpasning av systeminnstillinger etter dine behov. Enten du trenger å sette opp en ny PC eller re-konfigurere en eksisterende, sørger vi for at alt er klart for bruk med en gang.

 

Vi har erfaring med all slags oppsett av maskiner, om det er enten datamaskiner, nettbrett til servere. 

Vedlikeholds tjenester

Vi tilbyr profesjonelle reparasjonstjenester for både stasjonære og bærbare datamaskiner. Vårt erfarne team diagnostiserer og utbedrer en rekke problemer, fra maskinvarefeil og systemfeil til problemer med tilkoblinger og komponenter. I tillegg til reparasjon, gir vi regelmessig vedlikehold for å forebygge problemer før de oppstår. Dette omfatter oppdatering av operativsystemer og programvare, installasjon av nødvendige oppdateringer og oppgradering av komponenter. Vedlikeholdstjenestene våre sikrer at PC-ene dine holder seg i god stand og fungerer optimalt over tid.

 

I tillegg tilbyr vi grundig rengjøring av både interne og eksterne komponenter. Dette inkluderer fjerning av støv og smuss fra innsiden av datamaskinen, samt rengjøring av skjermer, tastaturer og andre perifere enheter. Regelmessig rens kan forbedre luftstrømmen, redusere overoppheting og forlenge levetiden til enhetene dine.